Junior Mendix Ontwikkelaar

Vacature: Junior Mendix Ontwikkelaar
Locatie: Utrecht
Referentienummer: 21.17.43

 

 

 

 

Wil jij die Mendix ontwikkelaar zijn/worden, die graag met scrum werkt en de spoorse wereld een warm hart toedraagt?

 

Jouw uitdaging

Wij zijn op zoek naar een junior MENDIX ontwikkelaar die van uitdagingen houdt, iemand die wil leren en ons gaat helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling. In een nieuw team in opbouw werk je samen met  andere ontwikkelaars aan software voor Prorail. De verschillende software producten waar we aan werken zijn complex van aard, en doorspekt met technische vaktermen uit de spoorse wereld.  De kwaliteitseisen van de gebruikers zijn hoog vanwege vereiste onderlinge consistentie tussen de verschillende systemen die ze gebruiken. Aangezien we werken als zelfsturend Scrum team, ben je net als de rest van het team actief betrokken bij de voorbereiding van stories, refinements, planning en designsessies. We houden van samenwerken en kennisdelen; pair-programming is een van de methoden om dat te bewerkstelligen. Na elke sprint van twee weken worden de gerealiseerde stories door het team middels een demo getoond aan de stakeholders.

 

Jouw profiel

Je bent iemand met een afgeronde HBO of WO-opleiding. Je hebt al ervaring met softwareontwikkeling en ontwerp in MENDIX en wordt door anderen beschouwd als zelfstandig en initiatiefrijk. Werken volgens Scrum betekent een open sfeer van communicatief vaardige mensen en jij weet van jezelf dat je daarin prima kunt functioneren. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen, binnen het team en in het proces en we hopen dat jij ook zo iemand bent. Verder is “spoorse kennis” of affiniteit met de spoorbranche een pre.

  • Ervaring met het zelfstandig ontwikkelen in MENDIX;
  • Ervaring met JAVA, Javascript, XML, HTML5;
  • Kennis van integratie patronen (SOAP / Rest);
  • Team player;
  • Je bent zelf startend en initiërend.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden we het vanzelfsprekend dat mensen met een Wajong indicatie ook bij ons solliciteren.

 

Ons aanbod

De functie is bedoeld voor een vast dienstverband. We bieden je een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht. Vanzelfsprekend bieden we een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote flexibiliteit en een uitstekende work/life balance (onder andere 30+ vakantiedagen).
LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard via opleiding, maar ook andere wijzen. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. De leden van de gildes komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren en ideeën op te doen hoe ze hun rol nog beter kunnen vervullen. 
Per sprint heeft elk teamlid innovatietijd die hij/zij kan besteden aan zaken die niet direct een bijdrage hoeven te leveren aan de scope van de sprint maar wel nuttig kunnen zijn voor de afdeling of de opdrachtgever.
Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Gerben Koppelman, 06-27060454. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Silvana Skotarczak, 06-12749440.

 

Afdeling

Werken op de afdeling ontwikkeling bij RIGD-LOXIA betekent werken met spoorse vakmensen, bevlogen ambitieuze ontwikkelaars. Wij zijn een belangrijke partner voor ProRail als het aankomt op de informatievoorziening rondom beheersing en beveiliging van het spoor. Van idee tot realisatie bieden wij de technische know-how en ondersteunende software om aan alle wensen te voldoen.

Wij zijn op zoek naar gedreven vakmensen voor verschillende disciplines. Wij bieden je een dynamische en sociale omgeving waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben meerdere scrumteams die dedicated werken aan producten, met een vaste Product Owner die veel voor het team beschikbaar is. Onze ontwikkelteams bestaan uit 5 tot 8 personen die voortdurend het beste in zichzelf naar boven willen halen. Dit realiseren wij door in korte iteraties onze voortgang te tonen aan de gebruikers en constant te zoeken naar mogelijkheden om ons te verbeteren. Onze teams zijn zelfsturend en multi-disciplinair.

LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. Scrum Masters, Product Owners, architecten en testers komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren hoe ze hun rol beter kunnen vervullen.

 

 

#li-dnpost