Senior Java Developer, affiniteit met Continuous Integration

Vacature: Senior Java Developer, affiniteit met Continuous Integration
Locatie: Utrecht

 

 

 

 

Jij bent een Java Developer die van uitdagingen houdt, maar ook van kennis delen met je teamcollega's

Jouw uitdaging

Wij zijn voor een van de teams binnen RIGD-LOXIA op zoek naar een senior Java ontwikkelaar die van uitdagingen houdt, iemand die ons kan helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling en die daarbij ook kennis kan overdragen aan onze collega's.
Dit team werkt onder andere aan het ontsluiten van diverse informatiebronnen op het web, die nodig zijn in het systeemlandschap voor de beheersing van treinen.
Het hele team is actief betrokken bij de voorbereiding van stories, refinements, planning en designsessies. Er wordt veel ge-pair-programmed in het team omdat we kwalitatief hoogwaardige software willen opleveren.
Werken volgens Scrum betekent een open sfeer van communicatief vaardige mensen en jij weet van jezelf dat je daarin prima kunt functioneren. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen, binnen het team en in het proces, en we hopen dat jij ook zo iemand bent.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met Java softwareontwikkeling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Teamspeler;
  • Zelfstandig;
  • Affiniteit met pair-programming;
  • Ervaring in agile/scrum omgeving;
  • Affiniteit met Continuous Integration, Continuous Delivery en DevOps;
  • Kennis van Angular, typescript, web services (REST), bootstrap en git zijn een pre;
  • Spoorse kennis is een pre.

Ons aanbod

De functie is bedoeld voor een vast dienstverband. We bieden je een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht. Vanzelfsprekend bieden we een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote flexibiliteit en een uitstekende work/life balance.
LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard via opleiding, maar ook andere wijzen. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. De leden van de gildes komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren en ideeën op te doen hoe ze hun rol nog beter kunnen vervullen.
Per sprint heeft elk teamlid innovatietijd die hij/zij kan besteden aan zaken die niet direct een bijdrage hoeven te leveren aan de scope van de sprint maar wel nuttig kunnen zijn voor de afdeling of de opdrachtgever.

De groep

Het team Unrail werkt onder andere aan het ontsluiten van diverse informatiebronnen op het web, die nodig zijn in het systeemlandschap voor de beheersing van treinen.
Het hele team is actief betrokken bij de voorbereiding van stories, refinements, planning en designsessies. Er wordt veel ge-pair-programmed in het team omdat we kwalitatief hoogwaardige software willen opleveren.

Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Arjen van Mierlo, 06-13682596. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Silvana Skotarczak, 06-12749440.